Traject Inzicht
“Ben ik goed bezig?”

Al langere tijd heb je het idee dat je meer over jouw gezondheid wilt weten. Je hebt het gevoel dat je niet voldoende grip hebt op jouw gezondheid. Het ene moment voel je je goed en het volgende moment energieloos. Je denkt dat je op de juiste weg bent, maar je bent benieuwd of het beter kan. Jij wilt meer leren over jouw trends en schommelingen in je energielevel. Je begrijpt heel goed wat er voor een gezonde lifestyle nodig is, maar je mist inzichten om dit vol te houden.

Eva, 35 jaar: "Ik dacht goed bezig te zijn met havermout als ontbijt, maar daar bleek ik enorm op te pieken. Griekse yoghurt houdt mijn bloedsuiker veel stabieler".

Wij bieden jou meer inzicht in wat er gebeurt in jouw lichaam en helpen je schommelingen in jouw gezondheid aan te pakken en zelfs te voorkomen.

  • Wat je eigenlijk nodig hebt is meer inzicht in jouw persoonlijke trends.

  • Je zou het handig en interessant vinden om te meten en monitoren. Zo kan je de vicieuze cirkel waar je nu in zit gaan doorbreken!

  • Je wilt geen lang traject of studie volgen, want met een goed advies kan jij aan de slag!

Jij gaat jezelf uitdagen door producten en maaltijdsamenstellingen te testen. Ontdek jouw trends. Wij kijken met je mee!

Wanneer je kiest voor het Traject Inzicht volgen wij de schommelingen in jouw bloedsuikerspiegel (en daarmee jouw energieschommelingen) met een wetenschappelijk onderbouwde sensor. Wij bieden je persoonlijke coaching en leren je hoe jouw lichaam reageert op voeding, stress en slaap.

Tijdens de persoonlijke calls analyseren we jouw eetpatroon, zodat we je een persoonlijk advies kunnen aanbieden wat wél voor je werkt en wat je voortaan beter kan mijden.

Alles nog even op een rij

Inzicht


Investeer in jouw lichaam, waardoor je een levenslang verschil kan maken
in jouw gezondheid en energielevel.

*Kosten voor dit traject zijn € 291,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 154,- per kalenderjaar (diëtist). Het bedrag wat dan overblijft:
137,-
  • Coaching gedurende het traject en persoonlijke begeleiding tijdens,

    2 calls
  • Box met gezonde producten & magazine
  • 1x weekmenu
  • 1x sensor t.w.v. € 67,-
Mijn Meting
Twijfel je of Traject Inzicht
voor jou het juiste traject is?
Wil jij meer weten, meer meten en meer veranderen? Kijk dan eens of Traject Checkpunt of Traject Verdieping voor jou een betere fit heeft.