We doen het samen

Wij zijn een gedreven team en daar haal jij je voordeel uit.

Wij hebben 11 jaar ervaring met het analyseren van bloedwaarden en geven van leefstijl workshops. Wij nemen geen genoegen met de standaard adviezen en pluizen van alles uit om nog meer te leren en te kunnen begrijpen. Zomaar iets aannemen omdat het in de boeken staat? Nee, wij blijven op onderzoek uit gaan. Daarom werkt de formule van Mijn Meting zo goed.

Wij zijn als team echte (na)denkers en ontzettend doelgericht. Dat wij betrokken sparringpartners zijn, maakt ons niet alleen tot een top team in onze samenwerking, maar zorgt voor een uniek en persoonlijk advies waarmee jij een enorme sprong kan maken in jouw gezondheid!

Karina

Ik ben Karina Schenk, diëtist, hormoontherapeut en drukbezet onderneemster.

Mijn focus ligt op het oplossen van onverklaarbare vraagstukken en vooral jou inzicht geven in wat voeding- en leefstijlpatronen doen met jouw lichaam en geest. Met mijn medische achtergrond en jarenlange ervaringen kan ik goed verbanden leggen tussen klachten en bloedsuikerwaarden. Daarnaast heb ik een groot netwerk aan (leefstijl-)artsen en specialisten waar ik graag mee samenwerk.

Mijn passie en drive is om de gezondheid van mijn klanten te optimaliseren. Uit eigen ervaringen weet ik hoe frustrerend een zoektocht zonder resultaat kan zijn. Om mijn verhaal samen te vatten, na meer dan 13 jaar zoeken, onbegrip vanuit de medici en niet opgeven is mijn diagnose; fructose intolerantie gesteld. Was daar alles mee opgelost? Nee, ik werd totaal losgelaten… Maar wat ik na de diagnose heb geleerd is nu mijn kracht. Wat ik toen namelijk nog niet wist is dat bepaalde klachten gerelateerd waren aan deze diagnose.

Ik kon als kind/puber uit het niets flauwvallen en ’s nachts dropjes eten was voor mij heel normaal. Zonder Dextro in mijn zak ging ik de deur niet uit. Fietsen naar het treinstation (6 km) was zó energie rovend dat ik in de trein de 2e lading koolhydraten tot mij nam. Voor mijn gevoel hield dit mij op de been. Je leert jezelf van alles aan, maar dit was zeker niet de oplossing. Achteraf heb ik jarenlang met een snelwerkende schildklier, tekorten en wisselingen in de bloedsuikerspiegel rondgelopen door de voor mij verkeerde voeding.

Je begrijpt waarschijnlijk nu exact waarom ik zo gedreven ben en mensen zoals jij inzicht wil geven in wat er in jouw lichaam gebeurt. Samen bereiken we veel meer! Ik ben er klaar voor. Jij ook?

  • 11 jaar ervaring als diëtist

  • Oprichtster van Mijn Meting

  • Oprichtster franchise formule Het persoonlijke dieet praktijken

  • Gespecialiseerd in het omkeren van diabetes type 2

  • Heeft al duizenden mensen begeleidt naar een fitter bestaan

  • Staat met haar verhaal in het boek van huisarts Tamara de Weijer “Eet beter voor maag en darmen.”

Lisa

Mijn naam is Lisa Jong, diëtist en leergierig.

Ik heb sinds kleins af aan al interesse in voeding. Ik ben opgegroeid in een agrarisch en ondernemende familie. Als kind liep ik al tussen de groenten en was ik altijd bezig met eten. Bezig zijn met voeding, biotime, bloedsuikerwaarden is aan de orde van de dag. Dagelijks ben ik opzoek naar nieuwe onderzoeken, weetjes en experimenteer ik ook regelmatig met nieuwe ontwikkelingen. Zo heb ik vaak een FreeStyle Libre op mijn arm en heb ik honderden mensen gevolgd. Hierdoor weet ik precies de passende en persoonlijke adviezen mee te geven die past bij jouw bloedsuikerspiegel en leefstijl. Wat wil jij onderzoeken samen met mij?

Ik heb de nascholing ‘Diabetes omkeerbaar’ gevolgd om mijn kennis uit te breiden. Dit sluit goed aan op mijn ervaring met de sensor. Op dit moment ga ik mezelf verder ontwikkelen op het gebied van het brein en de darmen. Want ook dit vind ik erg interessant. En over de relatie met een gezond darmmicrobioom, stabiele bloedsuikerwaarden en een fitte jij kan ik je alles vertellen tijdens de calls.

Mijn Gouden tip? Wanneer je eenmaal een leefstijl hebt gevonden die voor jou uitvoerbaar is, ben je beter in staat goed voor jezelf te blijven zorgen ook als het even wat minder gaat. Ik kijk naar zoveel mogelijk facetten die voor jou bepalen waarom je leeft zoals je nu doet. En niet altijd gaat dit over voeding. Ik ben doortastend en kom met jou tot de kern. Ik denk met je mee om dat te bereiken wat voor jou belangrijk is.

  • 2 jaar ervaring als diëtist

  • Eigen praktijk van Het persoonlijke dieet

  • Geeft regelmatig workshops bij bedrijven

  • Suppletie adviseur

Samen testen en analyseren
we jouw eetpatroon, zodat we je een persoonlijk advies kunnen aanbieden
wat wél voor je werkt.