Traject Verdieping
“Ik ben klaar voor een nieuwe lifestyle”.

Jij begrijpt dat het omkeren en/of optimaliseren van jouw lifestyle niet over één nacht ijs gaat. Mogelijk heb je al veel tijd in jouw (mentale) gezondheid gestopt of hik je er al juist een lange tijd tegenaan. Het feit blijft dat je jouw gezondheid ontzettend serieus neemt en je nu de juiste stappen wilt en moet maken om (weer) blij te kunnen leven.

Na dit premium traject sta jij straks niet meer voor verrassingen. Stel al je vragen aan de professionals om samen de diepte in te gaan. Denk aan; het aanpassen van jouw slaapritme, het optimaliseren van jouw bewegingspatroon en het leren luisteren en herkennen van signalen van jouw lichaam.

Freddy, 55 jaar. “Jarenlang heb ik roofbouw gepleegd op mijn lichaam en signalen genegeerd. Ik maakte elke dag overuren en dacht niet na over mijn eetpatroon. Bizar, ik weet nu precies wanneer ik “echte honger” heb en kan nu ook uren zonder eten er ervaar geen energiedips meer. Wat een verrijking!”

Het premium traject Verdieping van 6 maanden is voor jouw uitermate geschikt wanneer je:

  • Op het punt staat om een drastische lifestyle verandering door te voeren die een grote omslag in jouw voedingspatroon betekent. Denk aan een koolhydraatbeperkt of vegetarisch eetpatroon.

  • Je zit momenteel in een zware mentale periode of je krabbelt er net uit. Je zit bijvoorbeeld midden in een herstelproces van een burn-out of je staat op andere wijze flink onder (werk)druk.

  • Je hebt al jarenlang gezondheidsklachten en je wilt voeding inzetten als medicijn. Jij verlangt naar een leven met minder of zonder medicatie.

  • Je wilt meer verbanden leggen in jouw bioritme en verklaringen vinden van jouw medische klachten.

Met 3x 14 dagen een sensor op je arm, krijg jij alle ruimte om samen met jouw coach, duurzaam aan jouw lifestyle te werken.

Wanneer je kiest voor het premium Traject Verdieping volgen wij de schommelingen in jouw bloedsuikerspiegel (en daarmee jouw energieschommelingen) met een wetenschappelijk onderbouwde sensor. Wij bieden je persoonlijke coaching en leren je hoe jouw lichaam reageert op voeding, stress en slaap.

Tijdens de persoonlijke calls analyseren we jouw eetpatroon, zodat we je een persoonlijk advies kunnen aanbieden wat wél voor je werkt en wat je voortaan beter kan mijden.

Alles nog even op een rij

Verdieping


Pak deze kans om te werken aan een duurzame lifestyle en het voedingspatroon wat bij jouw unieke situatie past.

*Kosten voor dit traject zijn € 565,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 231,- per kalenderjaar (diëtist). Het bedrag wat dan overblijft:
337,-
  • Coaching gedurende het traject en persoonlijke begeleiding tijdens

    4 calls
  • Box met gezonde producten & magazine
  • 3x weekmenu
  • 3x sensor t.w.v. € 201,-
15% korting
Twijfel je of Traject Verdieping
voor jou het juiste traject is?
Kijk dan eens of Traject Checkpunt voor jou een betere fit heeft.