Joop – Binnen 1 maand van de insuline en diabetes medicatie af.

“Na 1 week mijn voedingsadvies te hebben gevolgd kon ik van 48 eenheden insuline en 3x per dag pillen nemen, helemaal stoppen.

Ik ben Joop, 70 jaar en heb diabetes type 2, 20 kg overgewicht, een hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol. Ik heb de sensor 1 maand gebruikt om mijn glucose gehalte te meten voor het begin van mijn dieetadviezen. Voor mijn gemoedsrust kon ik ten alle tijden het verloop volgen evenals mijn arts en voedingsdeskundige. Ik ben een lekkere eter, veel vlees en vis en tevens pasta zoals nasi bami en een wijntje op zijn tijd, inclusief chips en kaas.

Het voorgeschreven voedingsadvies is ontzettend lekker en goed te doen. Ik ben verbaasd dat dit alles zonder bijzonderheden en bijwerkingen is gegaan.

Ik eet geen ontbijt meer, ik loop 25 minuten direct nadat ik opsta en fiets elke dag. De lunch en het avondeten bevatten veel groenten, ik maak verse soepen en eet geen tussendoortjes meer. Na een maand ben ik al 6,5 kg gewicht kwijt geraakt en ik voel me prima. Ik hoop dat ook mijn cholesterol en hoge bloeddruk gaan dalen. Ik ben bewust van wat ik eet en ik heb lol in het eten koken met de voor mij juiste gerechten”.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *