Marian – Borstvoeding en energiedips.

“Ik ben een jonge vrouw van 33 jaar. 6 maanden geleden ben ik bevallen van mijn tweede kindje. Er is op basis van een suikertest in het ziekenhuis zwangerschapsdiabetes geconstateerd. Bij het prikken van de bloedsuikers was geen van deze afwijkend. Ik heb toen hulp ingeschakeld bij Mijn Meting.

Door middel van de sensor kon ik deze gegevens vergelijken met die van na de geboorte van Lou. Deze waren exact hetzelfde! Ik heb inzicht gekregen, van welke voeding mijn bloedsuiker erg piekt en hoe de suikers s’ nachts zijn als ik actief ben door de nachtelijke voedingen en onrust bij de baby.

Mijn waardes waren stabiel laag, zo tussen de 3.5-4.5. Ik zat vooral ruim voor de maaltijd vrij laag. Volgens mij coach te laag. Dit heeft mij doen inzien dat ik als tussendoortje iets gezonds moet nemen, waardoor ik geen trek in slechte dingen ervaar, net voor een hoofdmaaltijd. Want ik hou erg van wat lekkers!

Het grootste inzicht die ik gekregen is dat ik goed moet opletten op de suikerinname en dat stress de hoogste pieken heeft gegeven tijdens het traject”!

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *