Mijn Meting – Deel ook jouw inzichten.

Deel jouw nieuwe inzichten via dit contactformulier.

Deel dit artikel

2 gedachten over “Mijn Meting – Deel ook jouw inzichten.

  • Auteur gravatar

   Als chef-kok zijnde is het vaak lastig om een vast eetpatroon aan te houden. Door wisselende werktijden en werkdruk zijn er weinig vaste tijdstippen om te eten. Soms eet ik zelfs helemaal niets.
   Ik wist altijd al dat mijn lichaam hier onder lijdt, maar ik kan nu met simpele aanpassingen toch zo stabiel mogelijk blijven op chaotische dagen. Omdat ik soms een paar uur niet eet, reageert mijn bloedsuiker heel heftig als ik dan toch een broodje eet. Ik vervang dit nu voor trage koolhydraten als linzen, kikkererwtenpasta of zoete aardappelcurry.
   Ook zorg ik vóór een shift voor een eiwitrijke maaltijd zodat ik langere tijd verzadigd blijf en het beter vol houdt tot het volgende eetmoment.

  • Auteur gravatar

   Al jaren last van een te laag bloedsuikergehalte niveau geviel, toen besloten er wat aan te willen doen en zo bij Mijn Meting terecht gekomen. Met de sensor die je krijgt, heb ik hele goede inzichten gekregen in mijn bloedsuikerwaarden door de dag heen en ’s nachts. Hierop samen een goed voedinspatroon gevonden wat heel goed werkt. Na maar 4 weken voelde ik mij al een stuk beter en heb ik geen hypo’s meer. Het is zeker aan te raden om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *